Etusivu     |     Lajunhelmi     |     Lajunranta     |     Ota yhteyttä           6 + 4 vuodetta, 3 mh
120 m²

Lajunhelmi on ympärivuotiseen käyttöön soveltuva vuonna 2013 rakennettu esteetön huvila. Huvila sijaitsee Rantasalmella Alasenjärven rannalla 700 metrin päässä valtatiestä.

Lajunhelmeltä löytyy sekä sähkökiukaalla varustettu sisäsauna että perinteinen puulämmitteinen rantasauna lapsiystävällisellä hiekkapohjaisella uimarannalla. Sisäsauna on varustettu kahdella suihkulla. Rantasaunalle tulee järvivesi käsipumpulla.

Terassilta alkavalla patiolla voi valmistaa ruokaa ulkogrillin ääressä upeassa järvimaisemassa. Sisällä moderni ja tilava keittiö.

Alasella on hyvät kalastusmahdollisuudet ja Lajunhelmen asukkailla on soutuvene käytettävissä. Alasenjärven pituus on noin 7 km ja leveys 2 km.

Lajunhelmessä on loistavat puitteet juhlien järjestämiseen. Varusteluun kuuluu muun muassa viinikaappi ja juhlia varten on tilattavissa isompi astiasto. Vuokraa Lajunhelmestä tyylikäs ja tilava juhlapaikka!

Lajunhelmeen voit ottaa myös koirasi mukaan, sillä koirille on varattu kopilla varustettu ulkotarha piharakennuksen yhteydessä. Lajunhelmen sisätilat ovat kuitenkin lemmikkivapaata aluetta.

Katso lisää ja varaa kohde Huvila.netistä.

Lajunhelmen sijainti kartalla

Hinnat alkaen
Vkl 490 €
Vko 990 €

Maksulliset lisäpalvelut:
Liinavaatteet 15 € / setti
Loppusiivous 200 €Kuvat aukeavat isommaksi klikkaamalla.


   

     

       

 

Tupakeittiö

  

  Makuuhuoneet

  Sisäsauna, suihkut ja wc:t

    
  

  Rantasauna 

  

  

  


 

Koiran ulkotarha 

  Laju-Korhola | Hiismäentie 1027, 58910 Rantasalmi | kiiveri.korhonen@gmail.com  | 0400 745 928